Select Page

Uvjeti korištenja i politika privatnosti

Dobrodošli na web stranicu Flow Solutions

Ako koristite ovu stranicu, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate stranici i ne koristite njezine sadržaje. Izgled i sadržaj stranice te uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje stranice predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Web stranica Flow Solutions

Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Flow Solutions posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja stranice.

Web stranica Flow Solutions sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja navedenih autora, mogućih sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Stranica može sadržavati linkove na web stranice trećih osoba. Flow Solutions linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan vlastite web stranice.

Flow Solutions sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje web stranice Flow Solutions koristite na vlastitu odgovornost i Flow Solutions ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

Autorska prava

Flow Solutions polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Flow Solutions mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava.

Flow Solutions odriče se svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje web stranice Flow Solutions za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na stranici, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja stranice.

Prenošenje bilo kojeg djela web stranice Flow Solutions, što uključuje tekstove, video i ostale materijale, bez suglasnosti i dopuštenja autora, može se smatrati kršenjem autorskog prava. Ako želite materijale sa stranice koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite.

Sadržaj

Stavovi objavljeni u tekstovima i videima su isključivo stavovi autora. Svi članci i video materijali su isključivo informativnog karaktera, preporuke kreirane s najboljom namjerom, stoga vas molimo da se pri čitanju i gledanju istih vodite vlastitim nahođenjem. Sav materijal objavljen na ovim stranicama nije zamjena za psihološke, medicinske, pravne savjete ili savjete bilo koje druge domene za koje je potrebno obratiti se nadležnim institucijama. Flow Solutions ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise navedene u tekstovima i videima. Svi objavljeni članci i videi su informativnog karaktera i primjena preporuka objavljenih u člancima i videima je na vlastitu odgovornost. Flow Solutions ne može se smatrati odgovornim za eventualne neželjene efekte nastale pri korištenju preporuka opisanih u tekstovima i videima. Fotografije objavljene u člancima vlasništvo su navedenih autora ili imaju “free” licencu.

Prenošenje sadržaja

Materijali s web stranice Flow Solutions također ne smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ako se ne navodi izvor (uključujući poveznicu prema izvornom članku ili naslovnoj stranici Flow Solutions), no prije toga je potrebno kontaktirati autora kako bi se tražilo dopuštenje.

***

Politika privatnosti

Koje podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Flow Solutions obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja te će prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz odgovarajuću suglasnost, odnosno u skladu s važećim propisima. Navedeni podaci će se ovisno o suglasnosti korisnika/posjetitelja web stranice koristiti primjerice u svrhu informiranja korisnika o uslugama i sadržajima web stranice, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga.

Flow Solutions koristi podatke korisnika koji se pretplate na newsletter za slanje obavijesti o budućim događanjima i novih članaka.

Podaci iz drugih izvora i ugrađeni sadržaj

Članci na ovim stranicama mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu. Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

 Kontakt forme

Ukoliko korisnik pošalje upit preko korisničke forme, Flow Solutions koristi ove informacije kako bi mogli nastaviti dijalog i razgovor prema osobi koja je taj upit uputila.

Kolačići

Flow Solutions koristi tzv. kolačiće (eng. cookies) kako bi bili u mogućnosti besplatno korisnicima pružiti uslugu s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranice samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta te mu omogućuje da se učinkovitije služi stranicom. On automatski istječe kad korisnik zatvori svoj preglednik. Flow Solutions također koristi kolačiće u svrhu oglašavanja vlastitih usluga.

Analitike

Flow Solutions prati statiku posjećenosti svojih stranica isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranice u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

S kime dijelimo vaše podatke?

Osim kolačića koji se dijele servisima u sekcijama “Kolačići” i “Analitike”, Flow Solutionskroz vašu prijavu prikuplja e-mailove kroz Mailchimp servis za rukovođenje email kampanja. Za detaljni pregled kako Mailchimp rukovodi svojom politikom privatnosti, istu možete vidjeti ovdje: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Sve navedene podatke koje prikupljamo (email, upiti preko kontakt forme) zadržavamo na neodređeno vrijeme.

Koja prava imate nad svojim podacima?

U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje bilo kakvih osobnih podataka koje držimo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativnim, pravnim ili sigurnosnim svrhama.

Korištenjem web stranice Flow Solutions smatra se da su korisnici i/ili posjetitelji u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka u vezi s kolačićima i mogućnostima glede iste.

Kontakt informacije

Za bilo kakve upite vezane uz privatnost podataka, možete nam se obratiti na info@flow-solutions.org.

Kako čuvamo sigurnost vaših podataka?

Svi podaci koji se šalju preko domene https://flow-solutions.org, enkriptirani su SSL-om. Web stranica Flow Solutions je redovito ažurirana sa zadnjih postavkama i nadogradnjama WordPress platforme na kojoj je upogonjena.

Promjene pravila

Flow Solutions zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati politiku privatnosti. Svaka promjena bit će objavljena na ovoj stranici. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na web stranici Flow Solutions smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.