Select Page

Usluge

Ovdje ništa ne učite, ne pamtite, ne činite. Razumijevanje se prenosi kroz opušten razgovor iz prostora duboke prisutnosti.

Individualni coaching

Individualni pristup je najmoćniji način prenošenja razumijevanja, usmjeren je direktno na klijenta, njegove/njene specifične izazove, oslobađanje unutarnjeg potencijala i napredovanje u svakom životnom aspektu kroz promjenu svijesti, perspektive, tj. načina shvaćanja stvarnosti općenito.

Kroz dugogodišnje iskustvo i duboko razumijevanje ljudskog iskustva, vrlo brzo prepoznajemo mentalne kočnice u klijentu i pomažemo mu da ih vidi i prestane vjerovati u odgovarajuće ograničavajuće misli.

Počinjemo s paketom od 4 ili 10 seansi. Seanse se održavaju online ili uživo u Zagrebu.

Coaching 4 coaches

Kroz ovu vrstu rada usmjeravamo se primarno na umijeće prenošenja razumijevanja.

Može služiti coachevima da prodube i povećaju kvalitetu svog načina rada ili pak da pređu na potpuno novi način rada.

Radimo kroz individualni coaching i/ili kroz tečajeve i seminare uživo ili online. Program osnovnog tečaja za coacheve možete preuzeti ovdje:

Tečajevi i seminari

Kroz grupni rad sustavno korak po korak grupu uvodimo u razumijevanje te kroz tijek tečaja iz ove, temeljno drugačije perspektive sagledavamo sve aktualne teme i izazove s kojima se polaznici susreću.

Možete se odlučiti za standardni osnovni tečaj ili program možemo prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Osnovni tečaj traje 10 tjedana i raspoređen je u 7 modula. Radimo u manjim grupama do maksimalno 17 ljudi i to uživo ili online.

Program osnovnog tečaja možete preuzeti ovdje:

Team building

Ako se želite odmoriti, odmaknuti od svakodnevice, a pritom produbiti odnose među zaposlenicima, ovo je pravo okruženje. Kroz nekoliko dana u prekrasnom ambijentu moderne planinske vile u srcu Velebita dijelimo razumijevanje te omogućavamo polaznicima da se međusobno još dublje povežu.  Osim samog programa seminara, vodimo vas na planinarenje Velebitom, u adrenalinski park i  kroz slične fizičke aktivnosti.

Rješavanje konflikata

Našli ste se u konfliktu? Ne znate kako riješiti situaciju, a posao pati?

Bilo da je riječ o konfliktu unutar tvrtke ili između dvije ili više stranki, možemo vam pomoći. Kroz promjenu stanja uma u pravom smijeru, konflikt ne može opstati. Na ovaj način štedimo vaš novac, vrijeme i živce.

Radimo s jednom ili obje strane. Često je potrebno da se promijeni stanje uma samo jedne strane da bi se druga sama od sebe uskladila.

Oslobađamo nesmetani protok tamo gdje je nešto zapelo.